Testimoni

KES PENYELESAIAN LEGAL CASE PELANGGAN

 

Tuan Roni dari Jabatan Kerja Raya (JKR) cawangan Selatan yang mempunyai masalah Bad rekod iaitu kad kredit sudah masuk Legal Case iaitu Disaman mahkamah jumlah tunggakan untuk penyelesaian penuh adalah sebanyak RM25k keseluruhannya. Di AddaL0n Agency, kami akan menyelesaikan bayaran legal case tersebut untuk membersihkan nama dalam rekod dan permohonan pinjaman bersih RM100k dapat dibuat.

 

KES PENYELESAIAN TUNGGAKAN PTPTN

 

Tuan Eiman, seorang anggota polis yang mengalami masalah tunggakan bayaran PTPTN lebih dari setahun (12bulan). Jadi rekod kewangannya terjejas untuk memohon pinjaman dengan mana-mana Bank. Jadi kes bad rekod kebiasaanya AddaL0n Agency telah menawarkan pakej penyatuan hutang untuk beliau. Loan berjumlah RM60k lulus  dengan sekaligus dapat Bersih kan nama dari rekod buruk dan dapat pulangan tunai bersih lagi RM45K.

KES PENYELESAIAN BLACKLIST KERETA RM38K

 

Kereta beliau telah ditarik oleh bank dan nama akan disenaraihitamkan oleh pihak bank. Ini yang terjadi oleh Puan Norahashikim dari Utara. Kes ini memerlukan pihak kami membayarkan pendahuluan keseluruhan RM38k bagi mengelakkan nama beliau disenaraihitamkan/BLACKLIST supaya pinjaman beliau boleh diluluskan oleh pihak bank.

KES TANPA PENGESAHAN MAJIKAN

 

Cikgu Ariziah mempunyai masalah susah untuk mendapatkan pengesahan majikan dalam mendapatkan kebenaran untuk membuat pinjaman peribadi. Di AddaL0n Agency, Pelanggan tidak akan dirumitkan dengan dokumen sokongan yang menyusahkan untuk pelanggan sediakan. Pinjaman bank masih lagi boleh lulus dengan bantuan AddaL0n Agency.

PAKEJ PINJAMAN DENGAN KAEDAH BAYARAN BALIK SECARA AUTODEBIT

 

Cik shafwani yang bekerja sebagai Pegawai Kastam di daerah selatan tanah air mempunyai masalah majikan yang tidak memberi kerjasama dalam permohonan pinjamannya dan juga ingin mengurangkan komitmen bulanannya di dalam payslip. Oleh itu, AddaL0n Agency menawarkan pakej Penyatuan hutang  diluar payslip secara keseluruhannya. Memang terbaik.

PROSES KELULUSAN DALAM SEMINGGU

 

Encik Firdaus yang bekerja di salah sebuah hospital di Selangor memerlukan wang segera bagi perbelanjaan persediaan isterinya ingin bersalin. Oleh kerana beliau tiada masalah apa-apa rekod buruk luar payslip proses sangat cepat dan kelulusan segera saja tanpa perlu mendapatkan pengesahan majikan dan dokumen yang merumitkan pun masalah beliau selesai.